Parov Stelar Band, Hadouken! si Azealia Banks printre noile confirmari de la Sziget Festival 2013

Au mai ramas 194 de zile pana la cea de-a 21-a editie a festivalului Sziget si iata ca azi avem parte de noi confirmari. Asadar, pe langa deja confirmatii Blur ca headlineri pe scena principala, aflam azi si cateva trupe care vor canta pe scenele din Arena si de la A38.

Din cele 11 nume noi de pe lista, mie imi fac cu ochiul Parov Stelar Band (pe care i-am vazut live deja de 3 ori pana acum, dar merita de fiecare data], Hadouken! (pe care i-am vazut la Sziget acum doi ani) si pe Azealia Banks (care face senzatie in UK si o sa mai auzim de ea in anii urmatori).

Celelalte nume confirmate azi sunt: Boys Noize, Nicky Romero, Deichkind, Oscar Mulero, Triggerfinger, The Bots,Die Ärzte si Seeed.

Editia de anul acesta a Sziget Festival va avea loc in perioada 5-12 august 2013, iar cei care doresc sa participe pot cumpara bilete la preturi mai mici pana pe 5 mai 2012 [detalii aici].

Voua cine va face cu ochiul pana acum? Ce alte nume ati vrea sa vina la Sziget 2013?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

  1. si pe noi ne bate gandul sa mergem anul asta. ar fi primul an. am cautat pe net o comunitate a romanilor ce merg la sziget de obicei sa cerem informatii, sa vedem metode ieftine de a ajunge acolo, de a mai cunoaste alti romani care merg dar nu am gasit nimic. adica eu si sotia mea incercam sa convingem niste prieteni dar in cazul in care nu reusim am vrea totusi sa mergem si ar fi mai placut sa intalnesti si ceva romani acolo decat sa stam singuri.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.