Cum ar fi sa vorbesti cu Robbie Williams pe Chatroulette?

Asa cum v-am mai zis, Robbie Williams si-a lansat anul trecut cel de-al 9-lea album al sau, numit “Take the Crown”. Lansarea oficiala a avut loc pe 5 noiembrie, dar inainte de asta a fost si o perioada de teasing in care si-a pregatit fanii pentru ce avea sa urmeze.

Undeva prin luna iulie a anului trecut, cei din echipa lui [sau poate chiar el] au venit cu ideea de a se inregistra pe celebra retea de socializare Chatroulette cantand o piesa de pe noul sau album.

 

Pentru cei care nu stiu, Chatroulette este o retea de socializare prin intermediul careia utilizatorii se contecteaza aleatoriu cu alte persoane si pot purta o conversatie (text, video sau audio). De cele mai multe ori dai de foarte multa lume care isi filmeaza penisul sau alte parti anatomice, astfel ca rareori ai ocazia sa chiar conversezi cu cineva ceva serios.

Uneori insa ai ocazia sa dai chiar de Robbie Williams, asa cum au avut norocul cativa interlocutori ai sai. Unul dintre ei,  pe numele sau Adam Houabi, a fost pe faza si a inregistrat momentul uimitor cu ajutorul telefonului.

Adam a urcat filmuletul pe Youtube, iar de-atunci toata intamplarea asta a ajuns in presa din intreaga lume [au fost si la noi cateva articole pe tema asta].

La momentul respectiv se credea ca piesa  pe care el o canta in inregistrare (“Losers”), o sa fie noul single al lui Robbie Williams, insa el a negat acest lucru la acel moment. Primul single de pe “Take the Crown” a fost “Candy”, pe care-am ascultat-o si la noi la radio, iar cel de-al doilea a fost “Different”lansat luna trecuta.

La inceputul acestui an, pe contul de Youtube al lui Robbie Williams a aparut si filmarea cu momentul de pe Chatroulette, dar din perspectiva artistului britanic. Spre rusinea mea, am dat de ea abia azi, asa ca v-o prezint si voua. Finalul e epic!

 Pe langa partea amuzanta a acestui moment, mie personal mi s-a parut o metoda foarte inedita de a se promova si de ce nu, de a-si face cativa fani fericiti.

Voi cum ati reactiona daca ati vorbi cu Robbie Williams pe Chatroulette sau pe orice retea de socializare asemanatoare? Sau cu ce artist ai vrea sa te intalnesti intr-o astfel de situatie?

P.S. Daca sunteti fani Robbie Williams si vreti sa fiti la curent cu ce mai face, va invit pe pagina Robbie Williams Romania unde sper sa ne adunam cat mai multi fani de-ai sai.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.