De cand asteptam un nou Blog&Roll

Cand am aflat ca duminica aceasta se va organiza cea de-a patra editie a petrecerii Blog&Roll m-am bucurat foarte tare, iar in acelasi timp m-a lovit un sentiment de nostalgie.

Blog&Roll 2 a fost prima mea iesire in lumea blogosferei si se intampla acum 4 ani, intr-o frumoasa zi de duminica 2 noiembrie 2008 si paseam timid in Coyote Cafe din Bucuresti pentru ceea ce avea sa fie momentul de referinta al intrarii mele in lumea onlinerilor. Nu-i stiam atunci decat pe Ariel si pe Sandy, dar m-am trezit intamplator la aceeasi masa cu Krossfire si cu Zoso care nu parea asa fioros cum il credeam.

Foto: Zoso.ro

Tin minte ca am cantat al 2-lea, piesa “Build me up buttercup” din filmul There’s Something About Mary (Mary cea cu vino-ncoa) si pe care tin minte ca am repetat-o de foarte multe ori inainte sa merg la eveniment. Ma uitam acum ceva vreme pe pozele de-acolo si mi-am dat seama ca acum ii stiu pe aproape pe toti si cu foarte multi dintre ei sunt acum chiar foarte bun prieten.

Eram atunci in perioada old-school a blogosferei cum frumos ii zice Raluxa aici in care fiecare ieseala cu oamenii din online era intr-adevar speciala. Dupa episodul Blog&Roll cand mi-am facut vocea auzita am inceput sa fiu mai activ online, mi-am facut si cont de twitter, am participat la RoBlogFest si lucrurile s-au schimbat foarte mult de-atunci. Nu s-au mai facut Blog&Roll-uri, dar prima editie de BeerTweetMeet a fost geniala si a avut si ea o parte de karaoke care a fost epica.

Iata ca Blog&Roll revine cu ocazia relansarii noului site CatMusic.ro si a aplicatiei de karaoke pentru iOS si Android si de data asta lucrurile vor sta un pic mai diferit. Cel putin din punctul meu de vedere, care acum ii cunoaste pe majoritatea celor care participa la eveniment.

Ii incurajez pe bloggerii care sunt la inceput sau care n-au mai iesit pana acum la evenimente cu oameni din online sa vina duminica la Blog&Roll 3. Faceti-va auziti si faceti-va remarcati. Sunt convins ca o sa va ajute enorm de mult aceasta experienta.

Ii multumesc cu aceasta ocazie tovarasului Costin, care a reinviat evenimentul pe care l-a pornit in urma cu 5 ani alaturi de Sorin Tudor si sincer abia astept sa cant din nou pentru blogosfera. In plus fata de editiile precedente, de data asta ii vom avea alaturi de noi si pe Voltaj, Mandinga, Jukebox, Mamasita si alti artisti din “gradina” Cat Music care la nevoie ne vor insoti pe scena.

O sa fie distractiune. Duminica, 9 decembrie 2012, ora 19:30, Route 66 (fost Coyote Cafe, Calea Victoriei nr. 48-50), inscrieri pe blogandroll.ro #amzis

P.S. Mai multe impresii de la ultima editie gasiti aici

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.