Concerte caritabile in decembrie

Ca aproape in fiecare an, luna decembrie este dedicata concertelor si actiunilor caritabile. Conform unor studii, in aceasta perioada oamenii sunt mai buni si deci doneaza mai multi bani catre astfel de actiuni.

Nu stiu daca e adevarat sau nu, dar ce-i drept este ca de cand a inceput luna decembrie au tot avut loc astfel de evenimente. Imi doresc sa aiba succes toate aceste actiuni si oamenii sa fie la fel de darnici si in alte perioade ale anului. Chiar si eu incerc anul asta sa fiu ajutorul lui Mos Craciun, dar pentru asta am nevoie si de ajutorul vostru.

Revenind la concertele caritabile, saptamana viitoare vor avea loc doua dintre cele mai interesante asa ca o sa vi le prezint in cele ce urmeaza in ordine cronologica.

[divider3 text=”Concert Caritabil UNICEF – luni, 17 decembrie 2012, ora 20:30 – Hard Rock Cafe”]

[column size=”1-2″]

[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]

Lucia, Vunk si Smiley vor canta pentru a ajuta copiii invizibili din Romania sa aibă şansa la o viata mai buna si sa isi implineasca visele. 

Pe langa concertul propriu-zis, va avea loc si o tombola pentru participanti constand in premii speciale din partea UNICEF si a partenerilor sai. Marele premiu este un tricou semnat de Gheorghe Hagi, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania.

Accesul se face pe baza unei invitatii care consta intr-o donatie de 60 de lei (sau 200 lei pentru Meet&Greet cu artistii) pentru acesti copii. Mai multe detalii gasiti aici.
[/column]
[divider3 text=”Muzica Pentru Viata – marti, 18 decembrie 2012, ora 20:00 – The Silver Church Club”]

[column size=”1-2″]

[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]
Sub sloganul “Tine povestile copilariei departe de spital”, concertul are ca scop strangerea de fonduri pentru dotarea si utilarea sectiei de oncologie de la spitalul Marie Curie din Bucuresti.

Si-au anunțat prezența nume importante de pe scena muzicala romaneasca: Alexandrina Hristov, Moonlight Breakfast, Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, The Marker si Gojira.

Gestul lor vine in intampinarea eforturilor depuse de cei implicati in proiectul Pasi Catre Viata de-a lungul anului, totul spre binele copiilor care se imbolnavesc de cancer si care ar putea fi salvati cu dotarile necesare.

Biletul de intrare la acest concert costa 30 de lei.

[/column]

[divider2]

Asadar, daca vreti sa faceti o fapta buna acum pe final de an va invit sa mergeti la unul din aceste concerte sau, de ce nu, chiar la ambele. In joc este viata unor copii, care poate merita mai mult decat le-a oferit viata pana acum.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.