Urma – ca de obicei, neobisnuit

Miercuri seara m-am intors in biserica mea preferata (aka. The Silver Church Club) pentru un nou concert Urma. Confesiunile publice s-au transformat de aceasta data intr-un concert obisnuit de neobisnuit.

Chiar daca clubul n-a fost arhiplin ca in alte dati asta nu i-a impiedicat pe cei de la Urma sa ne ofere un spectacol frumos si poate de neuitat pentru unii. Pentru ca am avut aparatul foto al lui Andrei la mine n-am ratat ocazia de a face si eu cateva poze, mai ales ca mi-era dor sa pozez la concerte. Sper ca nu mi-am iesit prea rau din mana si ca o sa va placa fotografiile realizate de mine.

[divider2]

 

   

   

[divider2]

Asa cum am zis si in titlu si asa cum a fost promovat si concertul, am avut parte de ceva neobisnuit, pentru ca asa se intampla de obicei de la show-urile sustinute de Urma. Am avut parte de o varianta pop “auto-tune” a piesei “Terminus”, pe care o puteti asculta mai jos un pic, gratie prietenilor de la mahmur.info, si am avut parte de o revenire pe scena alaturi de Urma a lui Catrinel Bejenariu (actuala solista de la Butterfly in My Stomach), care a cantat alaturi de ei doua piese.

Mi-a placut ca au cantat mai multe piese de pe primele doua albume (“Nomad Rhymes” – 2004 si “Anger as a Gift” – 2005) si ca am auzit live piesa “After all”, una din preferatele mele de pe albumul lor de debut. N-au lipsit evident nici piesele de pe viitorul album “Lost End Found” – “Terminus”, “Cine iubeste si lasa” sau “All wrong”.

[divider2]

 

[divider2]

Inca de cand am ajuns la concert m-am pus in fata scenei si n-am putut sa nu observ iPad-ul pe care l-a avut Mani in fata pe toata durata concertului. Desi sunt convins ca la un moment dat citea versurile unor melodii de-acolo, la sfarsit ne-a facut o surpriza si ni l-a aratat pe fiul sau, Manu, care luna viitoare va implini un an.

[divider2]

   

[divider2]

Dupa concertul asta nu pot sa spun decat ca astept cu nerabdare albumul “Lost End Found”, cu care ne tot “ameninta” cei de la Urma de cand s-au reunit in 2009.

Mai multe poze gasiti pe pagina mea de facebook | au mai scris – Hristo, HaiHui.biz si mahmur.info

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.