Mai avem nevoie si de rugby

Rugby-ul, unul din cele mai frumoase sporturi din lume se practica inca in Romania, dar din pacate nu beneficiaza de notorietatea, mediatizarea si sponsorizarea fratelui mai mare, fotbalul.

Asta nu-i opreste insa pe copii din judetul Prahova, si in special din Baicoi, sa se apuce de rugby de la varste cat mai mici. Ei au ales balonul oval si buturile de rugby, in dauna fotbalului, iar din cauza asta, au din partea mea tot respectul.

Acum doua saptamani mi-au trimis o invitatie care m-a emotionat foarte mult si pe care n-am putut sa o refuz. Jucatorii echipei de juniori Aurora Baicoi aveau nevoie de ajutor pentru a renova stadionul de rugby din localitate si astfel m-am alaturat voluntarilor Petrom si catorva bloggeri din Bucuresti si Ploiesti pentru a duce treaba la capat.

N-am putut ajunge de la inceput cu restul gastii, dar am venit doua ore mai tarziu, cu Fordutza din dotare pentru a ajuta la vopsirea gardurilor si a tribunei stadionului. Daca acum o luna ajutam la construirea unei case la Preajba, jud. Dolj, iata ca de data asta m-am reprofilat si spre stadioane. M-am ajutat si pe mine si i-am ajutat si pe locuitorii din Baicoi sa aiba un stadion adecvat pentru a practica rugby la standarde cat de cat decente.

Dupa ce-am terminat treaba, am “incins” un campionat de rugby-tag intre voluntari, iar Echipa Bloggerilor s-a dovedit cea mai pregatita. Aveam ce-i drept cativa jucatori cu experienta antrenamentelor de acum doi ani desfasurate sub coordonarea lui Lucian Lorin. Imaginile de mai sus (via David) vorbesc de la sine.

Foto: Ovidiu Micsik |  mai multe poze, pe pagina de Facebook – Tara lui Andrei

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.