Imi plac oamenii ambitiosi

Imi place sa vad oameni care lupta pentru idealurile lor si care fac tot ce le sta in putinta pentru a ajunge acolo unde isi doresc. Nu e usor, implica multe sacrificii, dar rezultatul final e pe masura efortului depus.

Pe Mihai il stiu de la TV de cand eram mic si n-as fi crezut vreodata ca o sa ajung sa-l cunosc si personal. S-a intamplat in urma cu trei ani, pe vremea cand mergeam la petrecerile Fusion Nights din Cabaret. Am aflat atunci ca pe langa muzica, e pasionat si de alte lucruri printre care ciclism si pilotaj si ca este foarte implicat in campanii de responsabilitate sociala.

Majoritatea proiectelor in care a fost implicat au fost axate pe tineri si pe dezvoltarea acestora. Una din ambitiile lui a fost sa intre in politica. Un gest curajos as zice, dar atata timp cat lui ii place sa faca asta, n-am de ce sa-l condamn. Am avut ocazia sa stau mai mult de vorba cu el despre planurile sale ca politician, caci mai nou am vazut ca este candidat la Camera Deputatilor in sectorul 6. Pot spune ca suna bine si sper sa fie puse in practica.

Desi am incredere in el, mi-e teama ca cei mai de sus ii vor cam pune bete in roate atunci cand va venit vorba de implementat proiectele sale. Inca astept ca noua generatie de politicieni sa acapareze total “babaciunile” de acum si sa avem si noi in sfarsit conducatori de calitate.

Voi ce credeti poate face un tanar idealist pentru a schimba un sistem politic gaunos? Va reusi Mihai Sturzu sa schimbe ceva? Voi ce sfaturi i-ati da?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.