Playing for Change in Romania

Pe 22 septembrie 2012 se va sarbatori in Romania pentru prima data ziua mondiala “Playing for Change”. Cu aceasta ocazie, organizatorii au pregatit cateva momente speciale, alaturi de artisti underground care vor canta pentru schimbare.

Playing for Change este o miscare internationala care isi propune sa inspire, sa aduca oamenii mai aproape unii de altii, sa lupte pentru o schimbare pozitiva in lume.Playing for Change doreste o schimbare si pentru copiii din intreaga lume, inspirandu-i si aducand muzica si arta in sufletele lor.

Ziua Playing for Change se va sarbatori in 45 de tari, printre care si Romania, care participa pentru prima oara. Printre participanti se numara artisti din scena under, care vor canta impreuna piese celebre dar si compozitii proprii. Evenimentul se adreseaza tinerilor, copiilor, adultilor, si tuturor celor ce iubesc muzica si gandurile pozitive.

Toata “nebunia” se va desfasura pe 22 septembrie 2012, intre orele 17:00-20:00, in Piata Roma de pe Lipscani (adica la lupoaica).

Printre trupele care vor “canta pentru schimbare” se afla Coffee Break Band si We Singing Colors iar in plus, vom avea parte de cover-uri celebre alaturi de Diana Burciu, Robert Finariu, Andrei Hategan, Roxana Mariana Niculae, Alina Marin, Lavinia Marin, Tiberiu Peiu, Sorin Fratila, Mircea Vartan, Eugen Cretu, Alexandru Aruxandei si multi altii.

Evenimentul este caritabil, iar banii adunati in urma acestei “cantari” vor ajunge la fundatia “Playing for Change” care are grija ca foarte multi copii din Africa si din zonele defavorizate sa aiba parte de educatie.

Cantand chiar poti schimba lumea.. | mai multe detalii pe pfcday.org

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.