De azi si pe Facebook

Pentru ca in weekend am sarbatorit 4 ani de pandutzu.com (pe 15 septembrie mai exact), am zis ca e o ocazie foarte buna sa lansez si pagina de Facebook a blogului, mai ales ca aveam de mult in plan acest lucru.

Voiam sa fac ceva mai special decat o simpla lansare, dar am zis ca pana pun eu in practica ideea de lansare a paginii se duce tot farmecul si pe urma nu mai are rost sa fac asta.

[frame align=”center”]

 [/frame]

Asadar, fara prea multe vorbe suplimentare, va invit sa dati like pe Facebook.com/pandutzu.com daca vreti sa fiti la curent cu cele mai noi lucruri pe care le postez.

Cu ocazia asta am reorganizat si categoriile de pe blog, asa ca de-acum stiti ca pe pandutzu.com o sa scriu despre muzica, filme, sport, test-drive-uri, fotografie, diverse chestii amuzante sau pur si simplu interesante, evenimente la care particip sau pe care le recomand si nu in ultimul rand si intamplari personale mai mult sau mai putin interesante si pentru voi.

Pe pagina de Facebook o sa vin in completarea acestor subiecte, asa ca ce nu intra pe blog, cu va fi postat acolo. Am profitat de facilitatile timeline-ului si-am facut un cover-photo destul de simpatic si am facut si un scurt istoric al blogului. Urmeaza ca in perioada urmatoare sa mai adaug si alte evenimente notabile din viata blogului pandutzu.com.

Sper sa va placa!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.