Cand un cover e mai tare ca originalul

Nici n-a fost lansata bine, ca deja au aparut cover-uri dupa noua piesa a lui Robbie Williams – Candy.

Cel care mi-a atras atentia, si nu numai mie, o sa vedeti un pic mai incolo, a fost cel realizat de Katja Petri, o tanara de 24 de ani originara din Berlin, Germania.

Ea canta inca de la varsta de 8 ani, iar in prezent face parte din trupa “On a Sunday” care din cate vad eu, are deja concerte pe la ea prin tara.

Dar suficiente detalii despre gagica asta.. mai bine va las sa urmariti direct cover-ul acustic dupa “Candy”.

Piesa “Candy” este primul single lansat de Robbie Williams pentru a promova noul sau album “Take the Crown” ce urmeaza sa fie lansat pe 5 noiembrie anul acesta.

Videoclipul a aparut marti si deja se apropie vertiginos de primul milion de vizualizari [897.232 momentan] . Ca o mica paranteza, noul videoclip Taxi – Esti Iubibila are cu doar aprox. 90.000 de vizualizari mai putine decat videoclipul lui Robbie Williams, ceea ce este wow pentru un videoclip romanesc.

[divider2]

 Revenind la subiect, acest cover i-a placut atat de mult lui Robbie Williams incat a scris pe blogul sau ca “o sa fac un cover dupa acest cover”. Cred ca  Katja Petri a ramas masca atunci cand a vazut postarea asta, pentru ca nu e de ici de colo o astfel de mentionare.

Voua cum vi se pare acest cover? E mai tare decat originalul?

P.S. Mai gasiti cover-uri d-ale ei pe contul ei de youtube.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.