Sziget Festival 2012 se vede live pe Youtube

Au mai ramas 4 zile pana la Sziget Festival 2012 si daca n-ai apucat sa-ti iei bilete sau nu ajungi deloc la festival am o veste buna pentru tine.

Pentru ca e o editie aniversara [20 de ani de Sziget] se pare ca organizatorii vor transmite LIVE pe canalul lor de Youtube concertele de anul acesta.

Asadar, chiar daca n-o sa fiti acolo [desi va spun inca de pe-acum ca o sa va bagati unghia-n gat de ciuda] o sa puteti experimenta si voi un pic din atmosfera acestui festival foarte popular si iubit in Europa de Vest.

Asadar, va invit asa va abonati la yotutube.com/szigetofficial si sa fiti pe faza incepand in perioada 6-13 august 2012. Eu o sa fiu acolo si o sa incerc sa va dau raportul in fiecare zi cu ce se intampla pe-acolo.

Vor fi transmise concertele de pe Pop/Rock Main Stage, World Music Party Main Stage si A38 Stage incepand cu ora 15:00 in fiecare zi, iar mai jos aveti programul complet pentru fiecare scena.

   

What you SZI is what you GET :D

Programul Sziget Festival 2012 pe zile il gasiti pe urban.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.