Cum a fost la The xx

Am ramas in urma cu articolele de la Sziget, asta pentru ca acolo n-am mai avut timp sa scriu si pe blogul meu, ci doar pe urban.ro, iar dupa ce-am revenit in tara, a trebuit sa reintru in paine cum s-ar spune si efectiv n-am mai avut starea necesara de a scrie si pe blog.

Dar acum sunt cat de cat ok, asa ca o sa va povestesc in cateva cuvinte cum a fost la concertul The XX de la Sziget, cel pe care voiam sa-l vad cel mai mult la acest festival.

I-am descoperit pe cei de la The xx acum vreo 2 ani si mi-a placut foarte mult sound-ul lor, precum si versurile pieselor. Am ascultat de nenumarate ori albumul lor de debut, “xx“, si stiu aproape pe derost toate piesele.

Pe 10 septembrie vor lansa si cel de-al doilea album, numit “Coexist”, iar la Sziget am avut ocazia sa ascult si cateva piese de pe acest album.De “Angels” v-am mai zis si eu, pentru ca e primul single de pe “Coexist”, dar pot sa va spun ca noul album promite sa se ridice la nivelul primului.

[divider2]

   

[divider2]

Chiar daca n-a fost concert de zbantuiala, m-am bucurat cand am vazut cat de multa lume s-a adunat in fata scenei principale pentru ei. Se explica asa de ce majoritatea spectacolelor lor sunt sold-out. Nu sunt singurul nebun caruia ii plac piesele lor deci e ok.

A fost emotionant pentru ca nu stiam daca o sa-mi placa si varianta live a pieselor lor, dar in final am ramas surprins de cat de tare a fost. L-am convins pe Andrei sa ma lase pe mine in photo-pit de data asta, asa ca am prins primele 3 piese din randul -1, ceea ce a accentuat si mai mult emotia.

[divider2]

   

[divider2]

Ma bucur ca au fost la Sziget 2012 si ca am avut ocazia sa-i vad live si poate, poate, intr-o buna zi vor veni si in Romania, pentru ca sunt convins ca au destul de multi fani si aici.

Mai sus un pic aveti o mostra din concertul The xx de la Sziget cu piesa “Intro” + inceputul unei piese de pe noul album.

[divider2]

[divider2]

Am scris si pe urban.ro despre ziua 3 de la Sziget Festival in care, pe langa the xx i-am mai vazut si pe The Vaccines si pe The Stone Roses.

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.