S-o ajutam pe Dana

Nu scriu foarte des despre astfel de cazuri, dar cand o fac as vrea sa ajutati pe cat posibil persoana in cauza.

Daniela Simion o sa implineasca peste cateva zile (14 iunie) varsta de 21 de ani, insa de cateva luni are o problema cu care nu cred ca nimeni vrea sa se intalneasca. Dupa o serie de analize repetate, Dana a fost diagnosticata cu leucemie, sau mai exact cu:

1. Limfom Hodgkin clasic tip celularitate mixta
2. Pleurezie stanga in cantitate importanta
3. Sindrom inflamator biologic

Nu stiu exact ce inseamna asta, dar cert este ca nu-i de bine, iar ca sa se faca bine, Daniela are nevoie de tratament. Si cum astfel de tratamente nu sunt niciodata ieftine, si cum parintii si familia ei nu au tocmai o situatia financiara foarte buna (mama ei este pensionata pe caz de boala, iar tatal are un salariu mult prea mic) astfel incat sa-si permita sa plateasca spitalizarea sau medicamentele, este nevoita sa ceara ajutor si din partea altora.

Pentru Daniela nu trebuie stransa o suma anume, insa orice ajutor este binevenit, asa ca daca poti sa renunti azi la banii de tigari, suc, Mc. Donalds, bere, etc. si sa donezi banii aia pentru ea, efortul tau va fi foarte apreciat.

[divider2]

Banca: UNICREDIT TIRIAC BANK, Sucursala Eroilor 
Titular cont: Simion Daniela 
Cont in LEI: RO54 BACX 0000 0007 5685 3000 
Cont in EURO: RO27 BACX 0000 0007 5685 3001 
Cont in USD: RO97 BACX 0000 0007 5685 3002 
Cod SWIFT: BACXROBU (pentru transferuri internationale)

[divider2]

Povestea Danei o gasiti aici, acolo unde gasiti mai multe detalii despre starea ei si despre evolutia vindecarii bolii. Orice ajutor este binevenit, iar daca aveti cont de twitter, facebook, pinterest sau mai stiu eu ce retea sociala, as vrea sa dati mesajul mai departe. Poate printre atata lume se gasesc oameni care sa o ajute pe Daniela.

Si ca sa vedeti ca astfel de actiuni nu sunt in zadar, va invit sa citit aceste randuri scrise de Daniel Raduta.

P.S. Rest in peace mister Dax :(

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.