douastrei

Pentru mine, astazi se incheie cel mai bun an din existenta mea de pana acum. In ultimul an am facut o groaza de lucruri de care sunt foarte multumit si am trait foarte multe experiente placute.

Despre lucrurile pe care le-am facut la 23 de ani am scris in mare parte in articolul cu retrospectiva pentru 2011 (intre aprilie si decembrie), asa ca n-are rost sa ma repet. Totusi trebuie sa va zic ce-am facut in prima parte a acestui an.

Mi-am inceput anul 2012 la ski, la Straja si ma bucur ca am inceput sa merg din ce in ce mai bine. Apoi, imediat cum m-am intors din vacanta, am inceput treaba full-time la Urban.ro pe partea de social media. Lucrurile merg bine si suntem in continua crestere.

Am mai castigat un iPad, cu campania PROFI, derulata prin Blogal Initiative, am debutat la FC Freshness si-am tras cu arcul mai ceva ca Legolas.

Am fost la doua concerte foarte tari la Sala PalatuluiTarja Turunen si la Horia Brenciu – si imi pare rau ca n-am ajuns si la Lara Fabian. Tot in categoria concertelor merita amintita si seara in care am ascultat live piesa 1000 de chipuri atat in interpretarea trupei Kumm, cat si a celor de la byron.

I-am vazut live pentru prima data pe Butterflies in My Stomach si pe Blue Nipple Boy. Mi-au placut si cred ca o sa mai merg la concertele lor.

Luna trecuta am devenit si primul blogger acreditat la Sziget Festival 2012 si abia astept sa vina luna august. Am fost si la editia trecuta si vreau ca anul asta sa merg pe intreaga durata a festivalului, nu doar pentru doua zile.

Ultimele zile la douastrei de ani le-am petrecut la volanul noului Volkswagen Beetle, dar despre asta in episodul urmator.

Punand cap la cap tot ce s-a intamplat in ultimul an sunt foarte multumit de ce am realizat si ce-am facut. Sper ca la 24 de ani sa fie si mai tare!

Si chiar incepe bine, pentru ca saptamana viitoare, pe vremea asta o sa fiu la Torino, la Congresul European PRIME. Pe 20 aprilie urmeaza cea de-a doua editie a BerbeCiucTweetMeet (mai multe detalii in curand), iar pe 25 aprilie o sa cant din nou, in cadrul proiectului Acoustic Bloggers.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.