Muzica live este un obicei sanatos

Muzica live este intr-adevar un obicei sanatos, tocmai de aceea eu merg aproape in fiecare saptamana la cel putin un concert de muzica live.

Ultima experienta de acest gen a avut loc aseara, in club Vivid, la invitatia Raluxei care mi-a propus sa-i vad la lucru pe cei de la 2 zece band, o trupa de cover-uri din Bucuresti.

Chiar daca am prins doar doua treimi din concert pot spune ca Sandra, Andrei, Bogdan, Radu, Florin si Alex sunt foarte talentati si au reusit sa cante intr-un stil propriu piese care au facut istorie.

M-au surprins cu “Clocks” de la Coldplay, dar m-au “dezamagit” un pic cu “Ai se eu te pego”, dar aici sunt subiectiv pentru ca am eu o problema personala cu piesa aia.

[divider2]

[divider2]

Va recomand si eu cel putin un concert live pe saptamana pentru o viata sanatoasa. Pe 2 zece band ii gasiti in fiecare vineri seara in centrul vechi, in  St.Patrick’s Irish Pub ( Str. Smardan nr.23-25).

Foto: 2 zece band

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.