Legolas e mic copil…

Miercuri am avut ocazia de a-mi testa skill-urile de arcas la un eveniment inedit.

Sunt convins ca foarte multi dintre voi ati apucat sa vedeti deja cel putin unul din filmele trilogiei “Lord of the Rings” asa ca stiti despre cine vorbesc in titlu.

Ei bine, daca ar fi fost si Legolas prezent printre bloggerii arcasi la Atelierul de Productie  si-ar fi taiat urechile de elf de ciuda.

Uitati-va la urmatoareul clip (via razvanbb) si o sa vedeti diferenta:

Daca Legolas a avut nevoie de 3 sageti ca sa omare un oliphant de la o distanta foarte mica… noi bloggerii am dovedit ca suntem mult mai priceputi.. si-am nimerit cu o singura sageata o tinta aflata la distanta de 5 metri.

Tre’ sa recunosc ca el n-a avut parte de un antrenament cu domnul Doru Danilet, de la Archery Shop, care ne-a arata exact cum se trage cu arcul. Si nici n-a baut noua Mirinda cu gust de mere rosii.

[divider2]

    

 

[divider2]

Acum, lasand gluma la o parte, tre’ sa recunosc ca nu e deloc usor  sa tragi cu arcul si ca trebuie sa te pregatesti destul de mult daca vrei sa faci performanta in acest sport.

Dar experienta de miercuri seara a fost interesanta si a fost foarte misto gandita de cei de la GMP PR care “au legat” tirul cu arcul de lansarea Mirinda cu aroma de Mere Rosii.

[divider2]

Fara sa fiu subiectiv, pot spune ca noua Mirinda are un gust surprinzator de bun si chiar va recomand sa incercati (cred ca merge bine cu vodka :-” ).

Foto: FotoUnion

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

  1. :)) ) Legolas trebuia sa va fie trainer la eveniment! :D :D

    cat despre Mirinda cu mere rosii.. merge cu muuulte alte bunatati, sunt sigura de asta! ;)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.