Jurnal de sesiune vs. jurnalul unui iubit workaholic

Jurnal de sesiune

Am scris in ultimele 3 zile 4 proiecte. Maine – examen la publicitate, so… tough. Simt ca RedBull imi da aaariiipiii si ma taraste incet incet catre pat. Probabil ca ultimele inghitituri de pe fundul cutiei au avut efect invers. Mai rau e ca nici 3 in 1-ul pe care l-am sorbit din doua inghitituri nu isi face cum trebuie efectul: imi da prea mult chef de distractie si prea putin chef de invatat. Dar stai! Aud un Click! si simt cum mentolul de la ultimul Kent Convertibles din pachet imi invadeaza sistemul respirator.

Ok. Sa nu ne panicam si sa analizam situatia. Nuuu mai am tigaaariii!?!??! Dar mai am jumatate de bibliografie de citit deci nu putem aplica tehnica: “dorm-o-ora-dar-dau-snooze-pana-la-9-jumate-ca-la-10-am-examen”. Deci, rezist si fara tigari ca doar n-o sa ies in frigalau’ de afara (nenorociti de Siberia people cu frigideru vostru in panta).

(5 minute mai tarziu): Nu mai rezist. Capitolul asta imi da maxim. Trebuie sa fumez. Lasa energizantul. Lasa cafeaua. I need to click! to switch, to refresh. Bun, bun, buooon! Pantaloni de trening peste pijamale, 3 randuri de sosete, blindaj al extremitatilor cu manusi caciula si fular doar-ochi style. Sa luam si telefonul, zic, poate ma suna cineva si imi spune ca s-a amanat examenul din cauza zapezii. Click, slide, e deja ora 1:-O Pai si eu de unde imi mai procur elixirul de stat trez in sesiune? La non stop-ul de la blocul de alaturi, tanti a inghetat (probabil) si a inchis. La benzinarie e inventar. What next :-? 

Stai putin, nu spuneau pe undeva ca astia de la Profi-ul din colt de-acum incolo au deschis non-stop? Profi here I come!

(Later edit)

Noroc de Profi-ul ala ca altfel nu mai stateam treaz sa invat in continuare si sigur nu luam 9. Long live non-stop magazine de proximitate!

Jurnal de iubit workaholic

Azi am avut din nou eveniment. Alergatura, trafic, trezit (mai) devreme, pregatiri, registration, in sfarsit cafeaua si tigara de dimineata, socializing, bufet suedez (ce a mai ramas) pe fuga intre 2, 3 indicatii ale clientului, strans, birou, 2, 3 cereri de oferta, inca vreo 5 mailuri si in sfarsit sunt in drum spre casa. Scriu de pe iPhone. Ca iPad n-am inca. Da’ doar de asta muncesc FullFull time (adica full time la patrat). Nici pe ea n-am sunat-o. Parca trebuia sa iesim dar i-am dat un sms fugitiv ca nu mai sunt in stare. Dar de ce voia sa iesim in mijlocul saptamanii? :-? (insert claxoane, inca 3 semafoare si o serie intreaga de injuraturi here; cricri, cricri, cricri…)

Ia uite au mai deschis un Profi si aici, ce dragut e chiar la doi pasi de casa. Ce-ar fi sa fac si vreo doua cumparaturi? (Enlightened face urmata de panica maxima) Asta era: trebuia sa iesim pentru ca e ziua noastra azi. Si planuisem sa o scot in oras la restaurantul ala bio nou deschis de care e ea atat de incantata. (In drum spre Profi) Pai si ce ma fac acum…

(Intru in Profi) Uite au legume proaspete romaesti. Si fructe. Si paine de toate felurile… Pai n-ar fi oare o idee mai buna sa ii gatesc eu ceva? O cina cu multe salate si finalizata cu o salata de fructe… Sa purcedem la cumparat!

 (Later edit)
“Happy anniversary, dearest! (in gand) Profi you’ve saved me!

by A

[divider2]

Nota: Acest articol face parte din campania Ipad Profi, derulata de Blogal Initiative. Randurile de mai sus sunt pura fictiune, iar orice asemanare cu personaje reale este neintentionata.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.