Concurs! 3 invitatii la Explore Midnight @ Ministry of Sound

[update] Ministry of Sound World Tour care ar fi trebuit sa aibe loc sambata 18 februarie 2012 la Arenele Romane se amana, din cauza unor probleme tehnice.

Sambata viitoare, pe 18 februarie 2012, Ministry of Sound vine in Romania si ii aduce la Arenele Romane pe Global Deejays si pe Paul Deighton.

Pentru necunoscatori

Ministry of Sound reprezinta cel mai important nume dance din lume, cu peste 800 de evenimente pe an si 600.000 participanti in lumea intreaga.

In 20 ani de activitate Ministry of Sound a vandut peste 50 milioane de albume, in prezent avand vanzari de 2 milioane de albume anual. Clubul Ministry of Sound din Londra este cel mai cunoscut din lume si primeste anual peste 250.000 fani ai muzicii dance.

Pentru cunoscatori:

Nu mai e nimic de zis. Stiu ca asteptati de mult evenimentul asta.

Pentru cunoscatori si necunoscatori:

Cei de la Finlandia Vodka va ofera prin intermediul blogului meu 3 invitatii la Explore Midnight @ Ministry of Sound.

Veti avea ocazia sa-i vedeti live pe cei de la Global Deejays si pe Paul Deighton, “incalziti” de Adrian Eftimie si Syos. In plus, o sa primiti si-o bautura din partea casei.

Tot ce trebuie sa faceti este sa-mi spuneti intr-un comentariu cum ar arata pentru voi “the perfect midnight” (adica momentul ala de la 00:00).

Concursul incepe acum si dureaza pana miercuri, cand o sa anunt si cei trei castigatori. Mult succes!

Mai multe detalii despre Ministry of Sound la Arenele Romanie gasiti pe Urban.ro.

Update:

Cei trei castigatori sunt: Poknitu, Andrada si Pufan! Felicitari!

O sa primiti detalii despre cum puteti intra in posesia invitatiei pe adresa de mail cu care v-ati inscris.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

8 Comments

  1. Intr-o mare de galagie si harmalaie, muzica, agitatie si tot pachetul specific MoS, sa fie liniste, intuneric, calm, sa iti tii persoana iubita in brate si…atat ;) 00:01 – GOOD MORNING PARTY PEOPLEEE!!!!!!!!!!!!

  2. Momentul perfect, apare atunci cand muzica se contopeste cu trupurile noastre infierbantate si ating apogeul.. insa ca acest moment sa dureze mult timp in noapte ai nevoie si de o Finlandia.. combinata cu un suc natural.. ptr. ca euforia sa fie intretinuta toata noaptea.

  3. Hmm… Bineinteles, o “explozie” de lumini si muzica (buna), energie pozitiva si unpic de animatie din partea “robotelului”!

  4. Hmmm.. cu muzica buna si oameni plini de energie, care striga la unison. Bineinteles, pe fundal o piesa antrenanta si strigate de bucurie.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.