Ajuta-i sa respire

Din fericire, eu pana acum n-am facut foarte multe vizite la spital, fiind ferit de boli sau lovituri grave. In afara de gangania aia care mi-a intrat in ureche si o raceala care m-a tinut o saptamana in casa, n-am avut probleme de sanantate si sper s-o tin tot asa.

Din pacate, unii copii nu sunt asa norocosi ca mine, in fiecare zi 3 copii fiind diagnosticati cu tuberculoza, in Romania.

Proiectul “Ajuta-i sa respire!” isi propune strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi de TBC internati la Sectia de pneumoftiziologie copii “Lacul Bucura” sector 5 Bucuresti, din cadrul Institutului National de Pneumologie “Marius Nasta”.

Banii stransi in urma donatiilor vor fi folositi pentru igienizare, pentru asigurarea unor obiecte si medicamente absolut necesare, dar si pentru crearea unui climat calduros in care copiii bolnavi de TBC internati la Sectia de pneumoftiziologie copii “Lacul Bucura” sa poata trai pana la momentul mult asteptat al vindecarii.

 

Primul pas al proiectului a fost organizarea unui bal de caritate, care a avut loc joia trecuta, la Sala Restaurant a Palatului Cercului Militar National. In cadrul evenimentului si-au facut aparitia figuri cunoscute ale spatiului public si multe alte persoane dornice sa sustina o astfel de cauza.

Proiectul nu se limiteaza doar la donatiile stranse in urma balului de caritate, astfel ca cei care isi doresc sa sustina aceasta campanie pot dona in continuare.

Donatiile se pot face in contul Asociatiei pentru Promovare si Dezvoltare Comunitara RO23UGBI0000172005950RON deschis la Garanti Bank agentia Pipera (cont in lei).

Totodata, mai exista posibilitatea redirectionarii unui procent de 20% din impozitul pe profit catre asociatie. Pentru acest lucru organizatorii ii roaga pe doritori sa trimita un email la office@appdc.ro pentru aflarea metodologiei prin care se poate face acest lucru.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.