Puss in Boots 3D la IMAX

Inca de acum 10 ani de cand a aparut primul Shrek, pe langa personajele principale ale filmului (Shrek, Donkey, Fiona), s-a facut remarcat si Motanul Incaltat (Puss in Boots). Cand am aflat ca se va face un film separat cu povestea lui am fost foarte incantat pentru ca eram convins ca o sa iasa ceva foarte tare.

N-am vazut decat primele 2 filme din seria Shrek, care au fost foaaarte tari, dar ma bucur ca “Puss in Boots” s-a ridicat la nivelul acestora. Fara sa fiu subiectiv pot sa spun ca e una din cele mai bune animatii ale anului.

Antonio Banderas a stiut cum sa-i dea viata celebrului personaj “de legenda” (sau cel putin scenaristii au stiut cum sa-l puna in valoare). La fel se poate spune si despre Salma Hayek, cea care a dat vocea personajului Kitty Soft-Paws si care s-a aflat la prima experienta de acest gen din cariera.

“Puss in boots” are de toate si chiar daca se spune ca este un film pentru copii, il recomand cu drag si celor care au depasit de mult varsta adolescentei.

Nu-mi place sa dau detalii din filmele pe care le recomand, asa ca o sa las trailerul si imaginea de mai sus sa va convinga.

Daca v-am convins, atunci ar fi bine sa stiti ca “Puss in Boots” ruleaza la cinema incepand de azi, la Cinema City Samsung IMAX 3D, in varianta subtitrata (asa cum vi-l si recomand), iar la Cinema City Cotroceni in varianta 3D dublata si subtitrata.

Vizionare placuta!

P.S. Multumesc Oxygen PR pentru invitatie!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.