PRIME Maraton – editia a III-a

Nu stiu cum se face dar niciodata n-am timp sa scriu pe blog despre evenimentele pe care le organizez eu. E bine insa ca imi fac pentru celelalte.

Asa mi s-a intamplat si cu Cupa Bloggerilor, si cu bwinderby si cu editia de anul trecut a PRIME Maratonului. Ce-i drept am scris pe blogurile evenimentelor ceea ce nu e chiar asa un capat de tara.

Dar sa revenim la subiectul acestui articol: PRIME Maraton 2011.

Sambata aceasta, incepand cu ora 22:00 si pana duminica la ora 07:00, la Hobby Caffe & Shop din Bucuresti va avea loc cea de-a treia editia a “workshopului nocturn… aproape matinal”, numit PRIME Maraton.

Acum doi ani, am avut ocazia sa particip la prima editie (am scris aici cum a fost) a acestui eveniment organizat de PRIME Romania, lucru care m-a si determinat sa ma inscriu in aceasta asociatie.

Ulterior am fost acceptat si-am avut ocazia anul trecut chiar sa coordonez echipa de organizare a PRIME Maraton 2010. Anul acesta, intrucat eram inca in functia de vicepresedinte PRIME Romania, am ramas doar la statutul de organizator al acestei editii.

Despre ce vorbim anul acesta?

La primele doua editii am vorbit despre PR Celebrity si promovarea filmelor romanesti. Editia de anul acesta a Maratonului are ca tema promovarea designerilor romani..

Ne vor vorbi Marian Palie, Independent Fashion Stylist, si Ana-Maria Morodan, blogger at HighStreetCardigans.com, designer Snobbish Breakfast, iar ca trainer il vom avea pe Bogdan Grigore de la improvizatie.ro

Daca vreti sa participati si voi la PRIME Maraton trebuie doar sa trimiteti un mail la maraton@primeromania.ro pana pe data de 9 noiembrie 2011 orele 22:00. Inscrierile trebuie sa fie insotite de o imagine prin care sa exprimi ce inseamna pentru tine notiunea de moda.

PRIME Maraton este un eveniment organizat de PRIME Romania, cu sprijinul KFC si Hobby Caffe & Shop si va avea loc in noaptea de 12-13 noiembrie, incepand cu ora 22:00.

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.