Am fost rapit… si mi-a placut..

Saptamana trecuta am fost invitat la un eveniment inedit, despre care Laura n-a vrut sa-mi dea foarte multe detalii inainte.

Mi-a dat doar cateva coordonate: sediul Midocar Vitan, Volkswagen, vineri, la pranz. Pentru ca imi plac surprizele si lucurile misterioase, am acceptat invitatia.

M-am intalnit la ora 13:30 cu Raluca, Andrei, Alex, Razvan si Hoinaru in spatele Unirea Shopping Center, acolo de unde am fost transportati de doi soferi in doua autoturisme Volkswagen Jetta. Pe drum, am observat pe una din tabletele Presigio imagini desprinse ca dintr-un puzzle, cu numele noastre, dar am incercat sa nu intru foarte mult in detalii.

Dupa ce am ajuns la showroom-ul Midocar Vitan, am fost intampinati de doua domnisoare foarte dragute care ne-au condus intr-o sala de sedinte. Acolo ne-au fost prezentate detalii despre serviciile complete oferite de Midocar (atat pre-vanzare cat si post-vanzare) si despre campania MIDOCARavana.

Si cum stateam noi linistiti si ascultam atenti ce ni se povestea, brusc apar doi indivizi imbracati in haine de camuflaj care incep sa ne ameninte cu armele. Andrei si Hoinaru au fost “rapiti” timp in care noi am ramas masca pentru ca nu intelegeam ce se intampla. Deja imi imaginam cum vor fi legati si torturati cei doi si in sinea mea ma bucuram ca nu m-au rapit si pe mine. Avea sa-mi para rau mai tarziu…

Dupa ce s-au mai linistit spiritele, am fost condusi, de aceleasi domnisoare dragute, spre locul unde fusesera dusi “rapitii”. Mare surpriza am avut cand i-am gasit pe Andrei si hoinaru jucandu-se pe un PS3 in interiorul unui van Volkswagen Crafter.

In plus, pentru ca vineri a fost ziua lui hoinaru, a fost adus si un tort, astfel ca toata nebunia s-a trasnformat intr-un van party.

MIDOCARavana

Cam asa ceva va asteapta si pe voi la sfarsitul acestei saptamani. Joi, vineri si sambata (6, 7,8 octombrie) MIDOCARavana va strabate Bucurestiul intre Militari Shopping, Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Acolo veti gasi toate cele 12 modele Volkswagen participante la caravana, iar unii dintre voi vor fi “rapiti” (mai bland decat noi) si vor avea ocazia sa intre in Crafter – headquarter-ul  Serviciilor Complete si Secrete MIDOCAR. Partea de gaming va fi asigurata din nou de Sony, prin consolele PS3.

Agentele secrete vor aplica participantilor un chestionar neconventional pe tabletele Prestigio. In urma completarii lui, toti participantii vor castiga aleatoriu, unul dintre premiile urmatoare: cutite elvetiene multifunctionale, jucarii anti-stres Beetle, cani termo izolante pentru masina, carti cu istoria Volkswagen, kit-uri Blue Motion, tricouri polo Volkswagen, gps-uri Prestigio, e-book readers Prestigio si HDD externe Prestigio.

La finalul MIDOCARavanei, va avea un concurs creativ pe pagina de Facebook Midocar, in urma caruia se vor putea castiga tablete Prestigio. Toti cei care vor participa la MIDOCARavana si se vor inscrie la un drive test in perioada imediat urmatoare, vor fi inscrisi intr-o tragere la sorti al carei premiu consta intr-o sesiune prelungita de test drive cu un model Volkswagen, petrecand un weekend in zona Dobrogei, la hotel Rex din Tulcea.

Mi-a placut de cei de la Midocar pentru ca au venit cu o idee faina de promovare si pentru ca sunt activi si in social media pe Twitter, Facebook, Google+ dar si pe blogul lor.

Au mai scris:

[list style=”blue”]

[/list]

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

6 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.