Red Hot Chili Peppers live la The Light Cinemas

Dupa o pauza de cinci ani, formatia americana Red Hot Chili Peppers va lansa pe 30 august 2011 albumul “I’m With You”, cel de-al 10-lea album al trupei .

Cu aceasta ocazie, membrii trupei vor sustine un concert in Cologne, Germania in care vor canta toate melodiile de pe acest album, alaturi de piese deja consacrate.

Concertul va fi transmis live HD, prin satelit in cinematografele din intreaga lume, iar din fericire pentru fanii din Romania, o sa fie transmis si la noi, la The Light Cinemas din Liberty Center.

Biletele costa 60 lei si pot fi achizitionate de pe www.lightcinemas.ro sau direct de la casele de bilete ale cinematografului.

[divider2]

Primul single de pe albumul “I’m With You” se numeste “The Adventures Of Rain Dance Maggie” si a fost lansat pe 18 iulie.

Nu este prima data cand un concert din afara este transmis live si la noi. Acum doi ani, concertul Robbie Williams de la BBC Electric Proms a fost transmis tot la The Light Cinemas. Atunci am fost si eu sa-l vad si pot spune ca a fost o experienta placuta pe care v-o recomand.

De data asta nu cred ca voi mai merge la transmisia live, pentru ca pe 19 octombrie o sa am ocazia chiar sa-i vad live, pentru ca mi-am luat bilete pentru concertul lor de la Paris.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.