Moby – live la The Mission Dance Weekend 0.4

Va spuneam acum doua saptamani ca o sa am o luna august plina de concerte. Ei bine, chiar asa este si drept dovada raman in urma cu articolele de pe blog.

Maratonul muzical din luna august a inceput cu The Mission Dance Weekend, acolo unde i-am vazut live pe R.O.A., Suie Paparude si pe Moby. Daca pe primele doua o sa mai am ocazia sa le vad live, pe Moby nu stiu daca il mai prind prin Romania foarte curand.

Show-ul sau a fost foarte bun, artistul american reusind sa ne tina in priza pe tot parcursul concertului.Pe langa faptul ca se muta de la un instrument la altui, Moby a fost inconjurat si de o trupa foarte buna de instrumentisti si de o solista foarte talentata.

Piesele de pe noul album, “Destroyed”, lansat anul acesta pe 16 mai, suna foarte bine live. N-am apucat inca sa ascult albumul si in format digital, dar este pe “to-do list”.

Cu ocazia acestui concert mi-am dat seama ca stiam mai multe melodii de la Moby decat credeam si chiar daca a avut un show de aproape doua ore, tot au lipsit cateva din piesele pe care le stiam si eu si pe care as fi vrut sa le aud si live.

Moby a vorbit foarte mult cu publicul, uneori si in romana si chiar a dedicat piesa “Porcelain” tuturor romanilor. In caz ca nu stiati, aceasta piesa este “coloana sonora” a clipului “A world without Romania”, care a tot circulat pe net in anii trecuti.

Ma bucur ca am reusit sa-l vad live pe Moby si sper sa mai vina in Romania, cat mai curand.

Am reusit sa filmez si eu cateva piese: BodyRock, Porcelain si Natural Blues.

Mai multe poze si filmulete de la The Mission Dance Weekend 0.4 gasiti pe mahmur.info si pe iConcert.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.