Hai sa-i sustinem pe Hotel FM la Eurovision 2011

Trupa Hotel FM, reprezentanta Romaniei la concursul Eurovision de anul acesta, se pregateste intens pentru concursul de la Dusserdolf, intrand in curand pe ultima suta de metri. Cei trei membri promit un show care va cuceri intreaga Europa pe ritmurile melodiei Change – o piesa dinamica si plina de energie pozitiva. I-am vazut saptamana trecuta la repetitii si pot confirma acest lucru.

Hotel FM s-a format in aprilie 2005, cand compozitorul oradean Gabriel Baruta a reunit in jurul lui cativa muzicieni din Vestul tarii, pentru a crea un sound pop-rock modern, melodios si inovator, care ii definea compozitiile.

Numele trupei e o combinatie intre ideea de a trai liber, de a calatori, de a fi tot timpul in turnee, mergand din hotel in hotel si particula fm – un termen specific tehnologiei muzicale.

Prin componenta Hotel FM s-au perindat de-a lungul anilor artisti talentati uniti de aceeasi viziune si pasiune pentru muzica. In 2010, trupa a participat la Selectia Nationala pentru Eurovision, conceptul Hotel FM a capatand o forma speciala, menita sa puna in valoare piesa “Come As One” prin armonii vocale ample. Hotel FM au obtinut locul 4 si si-au propus sa revina cu forte noi in 2011.

Noua formula Hotel FM, alcatuita din David Bryan (voce), Gabriel Baruta (pian, backing vocals) si Alex Szus (tobe) a fost combinatia castigatoare ce le-a adus locul intai si participarea la Eurovision cu piesa “Change”.

Hotel FM nu se dezic de numele propriu – in ultimele luni au fost mereu pe drumuri, alergand dintr-o tara in alta pentru ca toata Europa sa primeasca un strop din Change, fiind primiti peste tot cu bratele deschise de catre fani.

Baietii mizeaza pe un cantec cu versuri puternice, incearca sa trimita un mesaj unui lumi care a uitat sa mai creada in vise si in lupta de a le face sa se implineasca.

Baietii de la Hotel FM au lasat si un mesaj pentru cititorii pandutzu.com:

“Facem si noi niste ochi mari si dragalasi de panda si va rugam sa ne dati LIKE oriunde ne gasiti: Facebook, Youtube si in special, avem nevoie de sprijinul vostru la semifinala Eurovision!” (Hotel FM)

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.