Am o soparla, cum o numim?

O stiti p-aia cu lucrurile bune se intampla atunci cand te astepti mai putin? Ei bine… asa e… . Sau cel putin asa mi s-a intamplat mie.

Stiam ca ieri urma sa primesc o invitatie mai speciala la un eveniment. Nu mi-am lasat imaginatia sa zburde foarte mult asa ca nu aveam asteptari foarte mari. Si bine am facut pentru ca atunci cand m-am vazut tinand in brate un acvariu cu o soparla geko leopard in el.. am zis ca nu-i adevarat si ca-i o farsa.

Ei bine n-a fost o farsa si de ieri am un nou animal de companie. Revenim la el dupa ce va povestesc despre ce invitatie este vorba.

Ei bine, Desperados organizeaza joi ,12 mai 2011, de la ora 21:30 in Hala Automatica de pe Calea Floreasca nr. 159 o super petrecere “salbatica”. Nu stiu de unde au aflat oamenii astia ca mie imi place berea cu tequilla dar m-au nimerit foarte bine.

Ce-o sa se intample acolo? Pai.. ne vom “unleash the wild side of fun” adica ne vom “salbaticii” printre cazi de Desperados, ne vom face tatuaje si vom admira spectacole de acrobatii cu serpi, soparle si fachiri, muzica buna si animatori rupti parca din fauna amazoniana.

Vom avea si concerte pentru ca Suie Paparude, Les Elephants Bizarres si Sistem vor fi trupele care vor elibera partea “wild” din noi.

Pentru cei indragostiti, si nu numai, organizatorii au pregatit si o capela de nunti ca in Las Vegas.

Si spun “ne vom” pentru ca vreau sa mergeti cu mine. Am 10 invitatii duble de dat pentru cei care ma vor ajuta sa dau un nume noii mele soparle. Mecanismul e simplu. Voi imi lasati un comentariu cu un nume simpatic pentru soparla iar eu voi alege 10 dintre voi ca sa ma insoteasca la Desperados Party.

Atentie! Nu stiu daca e fata sau baiat asa ca aveti grija ca numele sa se potriveasca pentru ambele sexe.

Concursul se termina pe 9 mai la 23:59, iar pe 10 mai voi anunta castigatorii.

P.S. Nu uitati sa lasati o adresa de e-mail valida pentru a va putea contacta in eventualitatea in care veti castiga.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

55 Comments

  1. Justin Bieber. Asta fiindca nu stii daca-i fata sau baiat. :))

    Lasand gluma, mie imi plac urmatoarele:

    – Tequila (ca tot vorbeam de bere)
    – Yoshi
    – Mojo
    – Ion/Ioana, daca ai chef sa fii putin sarcastic
    + preferatele mele Han Solo/Leia

    PS: ca sa afli sexul poti sa incerci asta:

    Look at the coloring and markings of female and male lizards. The male will be brightly colored to attract female lizards. For example, male eastern garden lizards have a reddish colored throat that gets redder during breeding season. Female coloring doesn’t change, even during breeding season, and is lighter than the male colors. The eastern fence male lizard has a deep blue stripe down its belly, and the female is plainly colored and marked. The leopard gecko male has spots, which the female lacks.

    http://www.ehow.com/how_5954699_identify-male-female-lizards.html

  2. Desi am alt plan pentru 12 mai adica concertul Vama din Silver :-w

    Ma gandesc ca un nume haios ar putea fi Tiger Sand sau Jimmyyyyyyy . :D

    Sper sa fie altii mai inventivi ca mine:D Imi lipseste inspiratia momentan. Good luck!

  3. Hmm…funny name for a lizzard: ca sa nu fie suparati astia de tineau aseara cu Real, eu zic sa le facem o bucurie si sa denumim soparla cristiano lizardo!

  4. deci am zis si pe FB: ori Sacha -e potrivit si daca e femela si daca e mascul… sau Aurel :)) dar eu nu i-as face asa ceva unui animal:))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.