Zalaul face miscare de Ziua Sportului TenarisSilcotub

Pentru ca in ultimul an am tot promovat sportul, atat pe SportMeet.ro cat si pe blogul meu, am placerea de a va recomanda un nou eveniment sportiv.

Sambata, 7 mai 2011, in Piata 1 Decembrie 1918 din Zalau, va avea loc prima editie a Zilei Sportului TenarisSilcotub, un eveniment dedicat sanatatii prin miscare, o zi intreaga de sport la care este invitata intreaga comunitate


Evenimentul consta in doua crosuri
(unul de 10 km, iar celalalt de 3 km), la care cei care sunt in forma sunt invitati sa alerge.

Pentru crosul de 10 km, inscrierile se vor face online incepand cu 23 martie pana pe 4 mai 2011. De asemenea, participantii se vor putea inscrie cu o zi inainte de eveniment, la standul amenajat in Piata 1 Decembrie 1918 intre orele 9.00 si 19.00.

Pentru crosul de 3 km inscrierea concurentilor se face in ziua evenimentului, 7 mai 2011, in zona special amenajata din Piata 1 Decembrie 1918, intre orele 08:00 si 11:30.

De asemenea, pentru concurentii care sunt angajati ai TenarisSilcotub vor exista crosuri dedicate de 3 km si 10 km.

Castigatorii la crosuri vor primi premii atractive, iar cei norocosi vor avea parte de premii supriza in cadrul tombolei.

Pentru cei care nu participa la cros se vor organiza sesiuni dinamice de jocuri sportive: volei, badminton, baschet, atletism pentru copii, competitii pentru familie, intre orele 8.00 – 16.00. Mai mult, tot in acelasi spirit sportiv, scena va fi rezervata demonstratiilor sportive inedite printre care capoeira si kangoo jumps.

In plus, vineri, 6 mai, Gabriela Szabo si Diana Oprea vor sustine si un antrenament special pentru copiii participanti la cros, ce va avea loc pe Stadionul Municipal Zalau.

Daca as fi din Zalau eu unul n-as rata un astfel de eveniment. Mai multe detalii gasiti pe ziuasportuluitenaris.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.