Dew Tour

Sambata, 5 februarie 2011, in parcul Tineretului din Bucuresti a avut loc prima etapa a turneului de snowboard Dew Tour 2011. Mountain Dew i-a invitat pe pasionatii de snowboarding sa vina sa-si arate skill-urile intr-o competitie recunoscuta de Federatia Internationala de Snowboard si inclusa in circuitul international de competitii.

Din pacate, n-am ajuns inca de la inceput, dar am aflat de la Cezar, ca evenimentul a inceput cu o sesiune de calificari care a durat aproximativ 90 de minute. Participantii au facut tot felul de trick-uri in spatiul special amenajat pentru concurs.

A urmat apoi partea cea mai interesanta din punctul meu de vedere, “saritura in inaltime” (Highest Ollie). Chiar daca nu a fost considerata proba in concurs, iar participarea nu era obligatorie pentru toti cei care se inscrisesera deja.

Castigatorii etapei din Bucuresti a Dew Tour 2011 au fost Vlad Brezovski (premiul I) , Daniel  Teodorescu, zis Alifie  (premiul II) si Sebastian Gusu (premiul III).

Castigator la saritura in inaltime a fost Daniel Teodorescu, iar premii speciale au mai primit si Sonia Nicolau (Best babe), Mihnea Groseanu, 11 ani (Best Rookie) si Elod Ghyorghy (Amateur killer). Printre participanti au fost si cativa schiori, iar dintre ei, Paul Les a fost desemnt “best skier”.

Sub sloganul “Du-ti placa acolo unde ii este locul”, Dew Tour Bucuresti s-a bucurat de un numar destul de mare de participanti pentru o competitie urbana (25).

Dew Tour continua pe 19 februarie la Predeal, aceasta etapa fiind inscrisa in circuitul “Ticket to Ride Tour”, turneu global de snowboard dedicat atat riderilor incepatori, cat si celor profesionisti.

Pe 5 martie 2011, la Sinaia, va avea loc si ultima etapa din Dew Tour, care va avea un format de concurs foarte motivant: riderii vor fi impartiti in doua grupe (incepatori si profesionisti), iar apoi participantii din fiecare grupa vor concura unul contra unu, fiecare proba fiind eliminatorie.

Premiile totale oferite in cadrul Dew Tour sunt de 7.500 de euro, iar mai multe detalii despre turneul organizat de Mountain Dew gasiti pe mountain-dew.ro.

Mai multe poze gasiti pe contul meu de Picassa.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

  1. Salut !
    Frumos ca ai scris ceva concret despre cum a fost la acest eveniment/concurs ! Am cautat pe net si nu am gasit aproape nici o informatie de dupa ziua concursului despre aceasta competitie, cum a fost, cine a castiat, ce premii s-au dat…
    Bafta !

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.