Un alt MEDIUm

Pentru ca n-am mai scris de mult pe blog, am zis ca e timpul sa onorez si eu cateva lepse. Prima dintre ele vine de la sarutaridecinema.ro si este un hunt de seriale. Ce trebuie sa fac eu acum este sa vorbesc despre un serial deosebit, care merita urmarit la televizor.

Recunosc ca nu prea am timp sa ma uit la televizor, la fel ca in trecut, asa ca urmaresc serialele mele preferate pe internet. Dar parca uneori mi se face dor sa stau cuminte si sa urmaresc conform programului un serial preferat. Pe langa celebrele seriale despre care v-am mai povestit, mai urmaresc si “Medium”. Am ales sa povestesc despre “Medium” pentru ca este un serial care m-a captivat si pe care il recomand cu placere.

Medium” este inspirat din viata mediumului Allison Dubois, o mama a trei copii care incearca sa-si inteleaga intuitia ei naturala despre oameni si capacitatea de a comunica cu cei morti. Allison si-a oferit serviciile procuraturii din Phoe­nix, Arizona, pentru rezolvarea celor mai violente cazuri de crima. Alaturi de ea este sotul acesteia, Joe, care o ajuta sa se imparta intre familie si diferitele cazuri pe care le are de rezolvat.

Rolul lui Allison Dubois este jucat de Patricia Arquette care a castigat premiul Emmy pentru “Cea mai buna actrita intr-un rol principal” la categoria “Serial Drama”, pentru rolul sau din “Medium”.

E interesant cum fiecare episod are povestea lui, iar in acelasi timp, se contureaza si povestea din cadrul general, in care Allison trebuie sa se imparta intre familie si rezolvarea diferitelor cazuri ceea ce cred ca este un avantaj. La “Medium” este foarte usor sa “recuperezi” povestea din cadrul general, actiunea fiind concentrata pe rezolvarea cazului din episodul respectiv. De aici, si provocarea mai mare pentru scenaristi care trebuie sa nascoceasca de fiecare data un nou mister si modalitatile de rezolvare.

Initial am aflat de “Medium” de la mama mea, dar intre timp m-a prins si pe mine si am ajuns cu el la zi. Pe Diva Universal, noul Hallmark Channel, o sa inceapa sezonul 6 din “Medium”.

Dintre toate sezoanele de pana acum, al saselea pare a fi cel mai captivant si interesant, mai ales pentru ca in sezonul asta si fetele lui Allison isi dezvolta abilitatile de medium mostenite de la mama lor.

Cam atat despre “Medium”, pentru ca nu vreau sa dau foarte multe spoilere. Va las pe voi sa redescoperiti farmecul de a urmari la televizor serialul.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

  1. si eu urmaresc serialul si imi place la nebunie chiar cred ca exista oameni carte au aceste caacitati.din pacate toti cei din jurul meu nu prea cred si nu am cu cine discuta pe acest subiect

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.