Vlad Grigorescu ne-a mentalizat

Imediat dupa dezbaterea cu Victor Ponta, am fugit spre Glendale Art Cafe la show-ul de mentalism “Blind” al lui Vlad Grigorescu.

It will blow your mind

It will blow your mind

Mai auzisem de el, chiar inainte sa apara pe Prima TV cu emisiunea aia de hipnoza dar pana ieri seara nu apucasem sa merg la un spectacol de-al sau. Stiam de el de la Ariel, care l-a invitat la prima editie a evenimentului “Imi caut Vocatie”, organizat de amdoar18ani.ro. Din pacate nici atunci n-am putut sa ajung la eveniment, dar cu ajutorul Chinezului, care m-a invitat aseara, am avut ocazia sa-l vad pe Vlad Grigorescu “la lucru”.

Pentru ca n-am voie da dau spoilere (de fapt am voie, dar va stric surpriza) n-o sa va spun exact ce s-a intamplat acolo, ci doar ca show-ul de mentalism facut de Vlad Grigorescu va va speria un pic. Nu o sa va citeasca gandurile, dar cu siguranta o sa va dea impresia asta.

Sincer, ma oftic un pic pentru ca n-am fost si eu printre cei chemati pe scena pentru diferitele trucuri, pentru ca tare-as fi vrut sa-l incurc :D Poate data viitoare!

Detalii despre spectacolele viitoare ale lui Vlad Grigorescu gasiti pe site-ul sau: vladgrigorescu.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.