Victor Ponta si blogul

Am fost aseara, la invitatia lui Horea Badau, la o mini-dezbatere intre bloggeri si Victor Ponta. Despre ce s-a discutat? Despre blogging si inevitabil si despre politica.

Pe scurt, Victor Ponta, presedintele PSD, inca mai era in dubii daca sa-si lanseze un blog sau nu si astfel a vrut cateva argumente pro si contra din partea unor bloggeri mai vechi din Romania. Recunosc ca am avut un pic emotii si m-am simtit oarecum in plus intre Chinezu, Piticu, Adrian Cristea, Raluxa si Victor Ponta, dar in cele din urma am reusit sa-i dau niste sfaturi utile, zic eu, presedintelui PSD.

Nu sunt eu mare fan Ponta dar cred ca un blog l-ar ajuta destul de mult pe acesta sa-si creeze o imagine mai buna decat o are acum. Eu i-am recomandat sa urmeze exemplul lui Cabral si sa se detaseze pe blog de  politicianul Victor Ponta si sa-si faca o imagine de bloggerul Victor Ponta.

Alte sfaturi utile si de bun simt i-au dat si Raluxa, Piticu, Chinezu si Adrian, iar in cele din urma, pare-se ca Victor Ponta si-a facut blog si ne explica si de ce nu si-a facut blog pana acum.

Multumesc inca o data lui Horea Badau pentru invitatie si poate ne vedem si la alte “dezbateri”.

P.S. Pentru cei care se asteptau ca aseara sa vorbim despre politica, imi pare rau ca n-a existat o interactivitate mai mare si cu cei din sala. Eu unul ma bucur ca nu prea s-a vorbit de politica pentru ca nu ma pasioneaza subiectul.

Foto: Raluxa pentru piticu.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.