Incepe goana dupa blogger

Cea de-a treia editie a campaniei Goana Dupa OVI aduce anul acesta o noua provocare: goana dupa bloggeri. Asadar, Ovi Guy va preda stafeta pe 9 septembrie unui blogger. Sunt si eu printre bloggeri candidati la Ovi Guy asa ca o sa am nevoie de voturile voastre. Pentru asta, trebuie sa fiti inscrisi in concurs iar pentru asta trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

1. Creeaza-ti un cont gratuit de E-mail Ovi (tutorial video). Daca ai deja unul, treci la urmatorul pas.
2. Trimite-ne un e-mail din contul tau de E-mail Ovi la adresa vreau@goanaovi.ro cu subiectul “Care este primul indiciu?”. Fii pe faza, pentru ca vei primi in curand pe e-mail primele indicii.
3. La fiecare doua saptamani va avea loc o noua cursa. Asa ca verifica-ti cat mai des contul de E-mail Ovi, pentru a afla indiciile cu locul si ora la care Ovi Guy se va lasa descoperit.
4. Studiaza-le cu atentie, vino in locul de adunare si afla cum sa il recunosti pe Ovi Guy.
5. Fii atent la detaliile si indiciile de la fata locului si daca esti primul care l-a gasit, pleci acasa cu un smartphone Nokia N900, cu touchscreen, tastatura QWERTY, geo tagging.

Puteti sa ma ajutati sa devin Ovi Guy pana pe 5 septembrie, cand se incheie votarea.

Mecanismul concursului este foarte simplu – participantii vor trebui sa il gaseasca pe bloggerul Ovi folosind indiciile pe
care Nokia le va trimite pe conturile lor de Ovi Mail. In acest an, goana va fi si mai spectaculoasa, pentru ca participantii
vor pedala pentru a-l gasi pe Ovi.

Primul care il descopera pe Ovi castiga un Nokia N900, iar umatorii 10 sositi vor primi o pereche de casti cu bluetooth BH-905.

Pana devin eu Ovi Guy fiti pe faza pentru ca pe 28 august o sa fie o goana mare dupa actualul Ovi Guy, pe litoralul Marii Negre.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.