Cum a fost in Vama

Dupa cum stiti deja, weekendul trecut am fost iar in Vama Veche. Dupa destresiunea din iunie, de data asta am fost in Vama cu gandul la cele doua evenimente majore care au avut loc pe litoralul romanesc: concertul Mika si Liberty Parade.

Am ajuns in Vama vineri pe la pranz si cam toata perioada mi-am luat injuraturi de la cei de pe twitter/facebook, pentru ca eu scriam ce frumos e la mare in timp ce unii munceau.. sau se plangeau de ploaie.


Prins in timp ce twitteream de pe plaja..

Vineri seara am fost la un nou concert Kumm, in The Stage, iar imediat dupa, am mers in Goblin la concertul Suie Paparude. Ambele trupe au fost prezente si la Ciuc Summer Fest saptamana trecuta.

Vezi cum a fost in prima si in cea de-a doua zi de la Ciuc Summer Fest.

Astfel, pentru mine a fost a doua intalnire in mai putin de o saptamana cu cele doua trupe. Nu m-a deranjat acest lucru, pentru ca imi plac ambele trupe. In seara asta Suie Paparude canta in Club A, iar maine seara, in Control, vor canta cei de la Kumm. O sa fiu prezent la ambele concerte.. deci o sa-i vad de 3 ori, intr-o saptamana jumate. Ar trebui sa-mi dea un premiu de fidelitate.


Omul plajei

Sambata seara, planul initial era sa mergem la Mika, iar apoi sa dam o tura pe la Liberty Parade. Eu unul m-am sucit (m-a convins Bubu usor) si astfel am ramas in Vama Veche pentru a vedea concertul Taxi, de la Bibi. Imediat dupa concert, am “fugit” in Costinesti, pentru a prinde si concertul Vama. Si pe Vama ii vazusem de curand, chiar saptamana trecuta am fost la concertul lor din Club A.

Trupa Taxi, la Bibi Bistro

In schimb la Mika si la Liberty au fost colegii mei de la iConcert si puteti sa vedeti pe site cum a fost. Recenzie precum si poze si video de la Mika gasiti aici, iar poze si video de la Liberty Parade gasiti aici.

Dupa ce m-am intors din Costinesti (cu ocazia asta trebuie sa-i multumesc foarte special lui Aditzu, adica frati-miu, pentru ca m-a dus pana in Costinesti si inapoi in Vama desi era extrem de obosit) am mai petrecut pana dimineata pe plaha inVama Veche, iar rasaritul m-a prins la Stuf. Dupa ce am facut o baie in mare la 7 dimineata, am ramas sa ma “parlesc” la soare.


Rasarit in Vama Veche

La intoarcere, am luat-o pe drumul lung, spre Negru Voda si pot sa spun ca ne-a placut. Peisajul este foarte frumos, drumul este acceptabil si chiar daca am facut cu o jumatate de ora mai mult decat pe drumul normal, a meritat pentru ca alea 4 ore jumate le-am mers, nu le-am stat bara la bara.

Foto: Anna Pope, Catha Ene

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.