Dependenta de gadget-uri

Sunt un tip foarte “conectat” ca sa zic asa. Am acasa doua calculatoare, ma plimb tot timpul cu un mini-laptop in ghiozdan, am un iPod Touch (1st gen), si doua telefoane, dintre care unul are mobile internet. Ba mai mult, acasa mi-am luat router wireless, ca sa pot sa stau pe net chiar si direct din pat. Da, imi place sa fiu la curent cu tot ce se intampla si imi verific twitterul si mailul foarte des. Uneori raspund mai repede pe twitter, decat la sms :)). Totusi se mai intampla sa ramai fara net.. fara baterie.. fara semnal… atunci e tragic… sau nu.

Iarna asta am fost la Scoala de Iarna PRIME Romania, la Raul Sadului, in judetul Sibiu. Nu mica mi-a fost mirarea cand am ajuns acolo, sa vad ca n-am semnal la telefon. Fara semnal, n-aveam nici net.. deci eram cam rupt de “online”. A fost un pic ciudat la inceput.. dar petrecand patru zile minunate alaturi de colegii din PRIME, nici n-am mai simtit nevoia sa twitteresc sau sa intru pe mail. A fost o pauza totala de care m-am bucurat la maxim. A fost intr-un fel bine, ca sa zic asa, pentru ca mi-am dat seama ca nu sunt foarte dependent de gadget-uri si ca pot sa traiesc si fara. Totusi, ai nevoie de o companie placuta pentru asta.

Mi-am facut si testul de pe go4it :)) si mi-a iesit ca sunt gadgetar pur-sange

Powered by Jocuri Online Apropo.ro

Tu cam cat crezi ca ai rezista fara telefon/internet sau orice alt gagdget mai folosesti?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. :)) Eu la SDI nu am rezistat nici alea 4 zile, am folosit telefonul fix de acolo :) Dar cum ai spus si tu, consider ca atata timp cat esti insotit de prieteni sau de o companie placuta, poti uita de gadget-uri pentru mult timp :D

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.