Interviu cu mine si CezarV pe sportlocal.ro

Pentru ca i-a placut ideea noastra cu #fotbaltweetmeet, administratorul sportlocal.ro, Cristian China-Birta, cunoscut in lumea onlineului ca si chinezu, a facut un dublu interviu intr-o conferinta pe messenger cu CezarV si cu mine. Ce-a iesit, vedeti mai jos:

chinezu: De unde pana unde ideea asta cu scosul twitteristilor la fotbal? Voi nu stiti ca ei se ridica mai greu de la calculator?
Pandutzu: Ideea a venit intr-o seara pe twitter cand un nene (chinezu) a scornit hastagul #fotbaladevarat in timpul meciului Arsenal – Manchester United. Atunci CezarV a zis ca ar fi misto sa facem un #fotbaltweetmeet.
CezarV: Ideea mi-a venit tot de pe twitter. Cand am vazut cati twitteristi comentau un meci de fotbal si chinezu a scornit hastagul #fotbaladevarat, m-am gandit ca ar fi interesant sa-i scoatem pe twitteristi la fotbal.

chinezu: Deci va rog frumos sa nu va puneti de acord cand raspundeti, ca nu ma mai joc asa. Ia ziceti, da’ sincer, aveti emotii pentru sambata? Si daca da, de ce?
CezarV: As fi un fals daca as spune ca n-am emotii. Cu siguranta ca am ceva emotii din cauza vremii in primul rand.
Pandutzu: Eu am putine emotii pentru ca este primul eveniment pe care il organizez cu twitteristi. Se stie ca twitteristii sunt mai pretentiosi si vor totul de-a gata. Am fost surprins insa cand am vazut ca s-au inscris atat de multi intr-un timp atat de scurt. Nu ma asteptam.

Citeste tot interviul, pe SportLocal.ro.

P.S. Nu uitati de concursul de pe SportLocal.ro in care puteti castiga unul din cele 3 locuri la #fotbaltweetmeet

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.