AMR 0 – A inceput ultimul sezon din LOST

Lost-Season-6-header

Cei care ma urmaresc pe twitter, au observat ca de ceva timp, tot numar ceva. Unii s-au prins despre ce e vorba, altii nu. Numaratoarea inversa a luat sfarsit pentru ca aseara  a avut loc premiera ultimului sezon din LOST (un episod recapitulativ si un episod dublu de o ora si 20 de minute). Pentru ca noi nu prindem ABC, a trebuit sa astept sa vina “curierul” azi dimineata. Eu sunt mai maniac si m-am trezit cu noaptea-n cap ca sa-l vad :)). N-o sa va dau prea multe detalii, pentru ca nu vreau sa va stric placerea de a va uita la serial., dar cert este ca ne asteapta un ultim sezon din LOST care ne va da ceva batai de cap. Daca ati vazut deja noile episoade, va astept la pareri si discutii pe TvBlog.ro (SPOILER ALERT !!). Eu unul, astept episodul de saptamana viitoare :D

P.S. Daca n-ai vazut pana acum LOST, ti-l recomand. E unul din cele mai tari seriale pe care le-am vazut. De notat faptul ca trebuie sa vezi TOATE episoadele ca sa intelegi ceva.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

10 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.