Zodiile, prietenia si prietenii

Luni seara am apucat sa ascult si eu dupa foarte mult timp, emisiunea AstroMagia la RadioLynx.ro. Subiectul dezbatut saptamana asta a fost prietenia si cum se inteleg zodiile intre ele. Din ce-am observat, mie mi se potrivesc mai mult caracteristicile ascendentului (adica Rac) decat cele ale Berbecului (care sunt ).
Iata totusi ce zic astrele:

Berbecii ca prieteni, indiferent de gen, au tendinta de a se intelege mai bine cu barbatii. Sunt calzi si ospitalieri, distractivi si plini de entuziam si energie. Ei se simt bine cand exista competitie, ceea ce este dificil pentru ca egoul lor le impune sa vrea sa fie mereu primii. Ei sunt in alergare continua, si mereu gata de actiune si distractie. Faptul ca le sare cam usor tandara si ca sunt destul de incapatanati ii face uneori dificili, dar pe termen lung pot fi cei mai loiali prieteni.

Berbecii se impaca cel mai bine cu: alti berbeci, tauri, gemeni, lei, sagetatori si pesti, se impaca relative bine cu raci , balante si capricorni. Prieteniile cu fecioarele si scorpionii sunt o adevarata provocare.

Pentru berbeci raman totusi fascinanti varsatorii pentru ca au o doza de nebunie frumoasa care ii stimuleaza pe berbeci, varsatorii fiind printre putinii care nu vor avea timp sa se supere pe berbecul cel entuziast, dar care poate lasa lucrurile facute doar pe jumatate pentru ca se grabeste catre o noua actiune. Berbecii si varsatorii sunt prieteni buni tocmai pentru ca si unii si altii sunt in permanenta cautare a noului.

Racii sunt suportivi, iubitori si protectivi cu familia si prietenii lor. Ei iti pot da orice le ceri, si nu se astepta sa te comporti si tu exact la fel cu ei, ba chiar daca o faci este posibil sa ii sperii. Linia prieteniei este de multe ori trecuta, astfel ca racul te va face repede un membru al marii sale familii. Natura lui este buna, dar se poate foarte usor simti victima, de aceea prietenii trebuie sa aiba grija sa nu jigneasca si sa nu raneasca. Dar daca reusiti sa faceti asta veti avea prietenia completa a unui rac. Va veti simti mereu bine in compania lor si veti avea mereu un confident si un umar pe care sa plangeti.

Racii se impaca cel mai bine cu alti raci, cu lei, fecioarele, scorpionii, pestii, taurii si gemenii, moderaat cu balanta, capricornul si berbecii. Nu se impaca mai deloc cu sagetatorii si varsatorii.

Prietenii de suflet ai racilor sunt taurii cei calzi si senzuali, asezati si stabili, oamenii care tin la relatiile de prietenie si care se simt bine in intimitatea caminului. Amandoi au nevoie de un loc al lor, amandoi au nevoie de sentimentul de apartenenta si sunt capabili de orice sacrificii pentru „ai lor” nu degeaba aceasta sintagma este atat de indragita de amandoua zodiile.

Asta e un articol tot din categoria “lucruri pe care tre’ sa le stii inainte sa iesi cu mine” :)) Caracteristicile celorlalte zodii le gasiti pe Blogul Astromagia. Nu uitati sa va uitati si la ascendent. S-ar putea sa se potriveasca mai bine decat cu zodia nativa.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

  1. Ce zodie buna ai tu.:p
    Mie mi se potriveste aproape la fix. Spun “aproape” pt ca relatiile mele de prietenie cu varsatorii n-au durat niciodata prea mult.:-??

  2. Buna seara! Am incercat sa va contactez pe e-mail, dar am primit un failure delivery. Va rog sa imi trimiteti o adresa de e-mail la care va pot contacta.
    Multumesc!

    • @madalina am primit mailul de la tine, dar cand am vrut sa completez n-a mers site-ul. am completat acum sondajul. sper sa-ti fie de folos

  3. Pffffff…. DAR
    Dar din toata aceasta lista cel mai bun tovaras de drum este BALANTA cu capacitatea ei de a iubi adevarul, atat de asemanatoare cu a sagetatorului, cu nevoia ei de a socializa si de a lega noi relatii de prietenie si parteneriat cu oricine.

    Si apoi zice:

    Au darul de a spune adevarul fara menajamente, asa ca aveti grija ca va pot rani cu usurinta, daca nu vreti auziti adevarul despre voi. Sunt totusi oamenii care nu va vor lasa la nevoie si care vor imparti cu voi tot ceea ce au, pentru ca in ciuda aparentei zgarcenii, cu cei la care tin sunt extrem de generosi si darnici.

    Deci te-am luat… oricine ma vrea pe mine prietena :))))))))))))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.