Cum a fost la Yann Tiersen

Am fost aseara la concertul sustinut de Yann Tiersen la Sala Palatului, dupa ce timp de doua saptamani m-a tot batut Pris la cap  sa mergem. Recunosc ca nu stiam pana atunci de el, dar dupa ce am ascultat cateva melodii a inceput sa-mi placa. Pentru cine nu stie inca, Yann Tiersen e un nene, frantzuz, care printre altele a compus si coloana sonora a filmelor “Amelie” si “Good Bye Lenin”. In concertele sale foloseste o varietate de instrumente muzicale, printre care vioara, acordeon, chitara sau mandolina. El a mai venit in Romania si in 2003, dar pe-atunci eram prea mic pentru un asemenea concert.

yann tiersen

Partea proasta a concertului de-aseara a fost ca eu ma asteptam sa fie multe melodii de pe “Amelie” sau “Good Bye Lenin”, adica mult acordeon si pian, dar am avut parte de un concert cu tente de rock, cu multa chitara si bass. Singura exceptie a fost “Sur de fil”, pe care ati ascultat-o si voi ieri pe blog.

Mi s-a parut cam scurt concertul, cu toate ca durat o ora jumate, si recunosc ca la un moment dat ma luase somnul, asta si din pricina oboselii. Am aflat ca urmeaza sa-si lanseze un nou album la anul asa ca pentru fani, cred ca e o veste foarte buna.

yann tiersen

Si pentru ca sunt angajat la Apropo.ro si colaborator pentru iConcert.ro a trebuit sa fac si doua recenzii :)) Aici e recenzia de pe Apropo.ro si aici recenzia de pe iConcert.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

1 Comment

  1. :-\” cineva … nu stiu cine … a fost ” imbatat ” de muzica lui Yann si nu mult timp a trecut pana cand ochii i s au inchis , adormind parca precum un urs… PANDA

    :)>- Multumim panda

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.