Agendutza

Pentru ca am facut foarte multe chestii zilele astea, motiv si pentru numarul mic de articole de pe blog am zis sa fac o scurta recapitulare si sa va prezint si programul meu pentru saptamana viitoare :)).

Miercuri seara am fost la editia a 2-a de #BeerTweetMeet, adica editia de toamna. Gasiti la OLiX poze si detalii despre cum a fost. Mie mi-e cam lene sa scriu :D

Aseara am fost in Silver Church la Balul Bobocilor facultatilor de Geografie si Chimie. Au concertat cei de la Directia 5 si deci nu puteam sa ii ratez. Urmeaza si o recenzie pe iConcert.ro, in functie de cat de repede primesc poze :D

Azi a ajuns albumul Robbie Williams – Reality Killed the Video Star de la amazon.co.uk , dar din pacate sunt la birou si inca n-am pus mana pe el :))

Diseara ma duc la gala de premiere Internetics si la concertul The Amsterdams si Myriad Creatures din The Ark. Saptamana trecuta, in The Ark, am fost la Velvet Condom si Mes Quins.

Duminica, de la ora 12:00, Alexandra & Alec vor concerta in Violeta’s Vintage Kitchen in cadrulVintage Music & Brunch , iar pe seara e lansarea Decatorevista in Control, dupa ora 18:00

Luni o sa fac un nou reportaj pentru Apropo.ro, ca sa vedem ce mai zice poporul.

Marti o sa fiu in dubii daca sa ma duc la concertul caritabil din Fabrica, sau la Balul Bobocilor de la Conservator, din Silver Church, unde vor concerta Vita de Vie.

Miercuri o sa fie Balul Bobocilor facultatii de Istorie, tot in Silver Church si tot cu Vita de Vie.

Ne vedeeeeeeem joi in Coyote, la concertul VAMA.

Vineri, in Silver Church, o sa fie Miss Romania Unifest, iar in cadrul concursului, cei de la Vita de Vie isi vor lansa noul album. Problema e ca o tot vineri, The MOOoD au concert in Laptaria lui Enache, deci nu stiu cum o sa ma impart.

Asadar, urmeaza o saptamana plina pentru mine :D Multe concerte (multa Vita de Vie ) vreo doua baluri.. si multa distractie. Deci, pe unde ne vedem??

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.