Mi-am luat bilet la Voltaj

Pentru ca nu prea am avut timp pana acum, abia azi am apucat sa-mi iau bilet la Voltaj, pentru concertul de maine. Se pare ca luna iunie e potrivita pentru concerte mari, pentru ca tot in iunie anul trecut si-au lansat si cei de la VAMA primul album. Concertul de maine se anunta unul dintre cele mai de impact si puternice show-uri sustinute vreodata de o trupa romaneasca. Concertul va beneficia de o productie impresionanta, efecte speciale, ecrane gigant si de o serie de invitati speciali: Dj Sava, Damian & Brothers si Tina. Concertul reprezinta evenimentul de lansare al celui de-al 8-lea album Voltaj – V8. De asemenea, doritorii isi vor putea compara albumul Voltaj de la Sala Polivalenta in seara concertului, asa cum au anuntat membrii trupei la videochatul eok.ro.

bilet-voltaj

Sunt genul de persoana care apreciaza munca artistilor si in ultima vreme am inceput sa-mi cumpar mai des albumele formatiilor preferate. Apropo de asta, eOK.ro a dezvoltat in ultimul an Moose.ro, un site de unde puteti descarca legal, muzica romaneasca. Puteti downloada in format mp3, calitate maxima 320kbps albumele formatiilor voastre preferate. Primul album disponibil este Smiley – In lipsa mea, iar in curand Voltaj, BUG Mafia si Cream isi vor lansa albumele exclusiv online pe Moose.ro).

Am participat si la doua concursuri care ofereau invitatii la concertul de maine… si culmea, am aflat dupa ce mi-am cumparat biletul.. ca am si castigat, la ambele :)) . Invitatiile duble erau totusi in alta zona decat cea in care vroiam eu sa merg asa ca n-am pierdut nimic. Le-am maritat repede astfel ca 4 prieteni de-ai mei sa se bucure si ei de concert (poate imi dau si mie un cico cu ocazia asta:p ). Multumiri iConcert.ro si monden.info pentru invitatii :d Asadar, ne vedem joooi, adica maine, la concert (eu o sa fiu in primul rand, ca de obicei :d )

P.S.: Bilete se mai gasesc la Diverta
P.S. pentru gasca: voi va duceti la Laser Tag maine cu Ionut, d-asta am dat invitatiile altcuiva :p asa ca sa nu va suparati pe mine :D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.