Sustin Transfagarasanul

Cu acest articol particip la concursul organizat de Premier Tour, pentru desemnarea Brandului Turistic National.

Ei bine eu sustin “Transfagarasanul“. E zona mea preferata din toata Romania si ma bucur ca am avut ocazia sa trec pe-acolo. Ce-mi place asa mult la Transfagarasan?? In primul rand m-a impresionat modul in care a fost “construit”, iar in al doilea rand m-au impresionat punctele de atractie de pe tot parcursul drumului: Lacul si Barajul Vidraru, care este unul dintre cele mai mari din Europa, Cetatea Poienari, Lacul glaciar Balea si Cascada Balea. Singurul inconvenient al Transfagarasanului il reprezinta faptul ca e deschis doar cateva luni pe an, din iulie pana in octombrie, datorita conditiilor meteorlologice nefavorabile.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

11 Comments

  1. Trasfagarasanul este o zona superba!
    Ai o mobilitate si o flexibilitate fantastica. Faci concurenta gimnastilor.

  2. Da, e o zonă superbă! Ultima dată am fost acum 2 ani până la Barajul Vidraru şi anul trecut mi-am propus să-l parcurg pe bicicletă, din păcat nu am reuşit.

  3. @Rodo: inca mai ai timp :p

    @Ionut Puiu: pai daca o sa castig iti dau tie excursia ca eu lucrez de Paste

    @sorin: unde ti se par tie photoshopate ?:))

  4. Mai baiete
    Esti cam tare
    Ce sarituri ai in picioare!
    Zici ca vrei sa zbori cumva!!!
    Ce e in privirea ta?

    Numai zbor si nebunii
    Pe plaiuri si pe campii!!
    Tine-o frate tot asa
    Asta-i viata
    Nu mai sta!!

    Sup…sup….suuuuupeeer!

  5. […] Ce-mi place pe Transfagarasan e peisajul si felul in care a fost “construit” acest drum. De sus, acesta pare un circuit de Formula 1 (vorbesc bineinteles de partea dintre Balea Lac si Balea Cascada). Ai si chestii misto de vazut.. pe langa cele amintite mai sus (Balea Cascada, Balea Lac, Lacul Vidraru) mai este si Cetatea Poenari. […]

  6. […] Ce-mi place pe Transfagarasan e peisajul si felul in care a fost “construit” acest drum. De sus, acesta pare un circuit de Formula 1 (vorbesc bineinteles de partea dintre Balea Lac si Balea Cascada). Ai si chestii misto de vazut.. pe langa cele amintite mai sus (Balea Cascada, Balea Lac, Lacul Vidraru) mai este si Cetatea Poenari. […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.