Fara chef + La multi ani sefu + recomandari

In ultima vreme n-am mai avut nici timp nici chef de postat. Am avut o stare mai aiurea… nu stiu exact din ce cauza… . Am profitat de faptul ca am lucrat in tura de dimineata saptamana asta si am mai iesit si eu din casa, dar din pacate tot cu treburi. Am ratat o intalnire lume buna si nici n-am apucat sa petrec mai mult timp cu cateva persoane importante din viata mea. A venit si timpul pentru o pauza.. dupa maratonul de saptamanile trecute :p . Weekendul asta lucrez full time.. deci clar n-o sa ies nicaieri in timpul zilei… dar e bine ca treaba asta se intampla o data la 3 weekenduri si astfel profit din plin atunci cand sunt liber. Nu stiu ce-o sa fac de ora pamantului.. pentru ca teoretic ar trebui sa-mi scot din priza tot :))


Zilele astea am aflat ca doua persoane pe care le admir foarte mult, sunt tot berbeci, ca si mine. Vorba despre Cheloo de la Parazitii, care este nascut pe 24 martie (thx to Monden.info) , iar cel de-al doilea este  Orlando Nicoara, a carui zi este azi. Impreuna cu colegii de trust, i-am pregatit o surpriza azi… speram sa-i placa. La multi ani sefu !!


Frati-miu a mai postat un articol interesant. Sper sa posteze si el mai des.. ca de un an de zile de blogging, are abia 5 articole.
Grapefruits a postat si ultima insemnare din jurnalul lor, iar Papucel ne prezinta atlasul de mitocanie urbana.

De pe apropo.ro am aflat ca de Ora pamantului Sistem o sa cante unplugged, si ca sambata se trece la ora de vara si deci o sa dormim mai putin.
Krossfire
prezinta eposul hartiei igienice, Tudor Chirila ne sugereaza sa traim ca si cum cel drag ar muri maine iar Arhi… are o problema cu sistemul din rromania, care i-a acordat foarte usor cetatenia romana atacantului minune Maximilian Nicu.

Azi am postat mai multe articole, ca sa ma revansez, enjoy :D ah.. si mai comentati si voi din cand in cand :D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.