Ce facem in week-end ?

Pai maine, am aflat de la Madi, ca pe la ora 11:00, la statia de metrou de la Unirii 2, invatam lumea ca nu e bine sa stadioneze pe partea stanga a scarii rulante…  (e chiar enevant sa faci slalom printre oameni.. mai ales cand te grabesti ) .

Pe la ora 16, trecut de fix ne adunam in Piata Constitutiei sa-l sustinem pe Lica (un porc in adevaratul sens al cuvantului ) alaturi de Tudor Chirila si trupa VAMA .

Daca nu stii cine e Lica, baga un ochi aici.

Daca nu suntem obositi, dupa miting putem sa mergem la Sala Palatului unde de la ora 22:00 or sa concerteze cei de la Nouvelle Vague. (mai multe detalii aici si bilete aici. ) Pe urma e after-party in Gaia.

Tot la Sala Palatului, dar de data asta duminica, de pe la 20:00, concerteaza suedezii de la Koop . (hai ca de astia poate ati mai auzit.. ca am pus si eu mai demult o melodie pe blog :p  dar pentru necunoscatori, mai multe detalii aici si bilete aici ). After-party tot in  Gaia dupa concert.

Un week-end destul de incarcat. Eu nu cred ca o sa particip decat la mitingul lui Lica si la actiunea de la metrou (daca ma trezesc :d ) pentru ca n-am cu cine sa ma duc la Nouvelle Vague si Koop.. si nici bugetul meu de criza nu imi permite prea multe :p . Cred totusi ca o sa ne vedem duminica la patinoarul din Drumul Taberei .

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.