Ne vedem la The Mission Dance Weekend

Dupa ce saptamana trecuta am fost in Vama Veche, iata ca saptamana asta, ma duc la The Mission Dance Weekend, in mamaia :D O duc bine, ar zice unii, si.. chiar asa e :p . Evenimentul va avea loc pe plaja Hanul Piratilor din Navodari. Prima seara, cea de 11 iulie, ii are ca invitati pe Trentemoller live in concert, pregatit pentru un show unic in Romania avand in vedere ca va interpreta live toate piesele care l-au transformat intr-unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti de muzica electronica ai ultimilor ani si Roger Sanchez, denumit si The S Man, una dintre legendele muzicii electronice din America ce si-a construit un nume impresionant in toata lumea. In deschidere vor mixa DJii si producatorii romani Livio & Roby si Pagal.
Seara de 12 iulie ni-l aduce pentru a doua oara in Romania pe exceptionalul artist Fatboy Slim, renumit pentru show-ul de pe plaja din Brighton Beach unde a adunat peste 250.000 de oameni si Timo Maas, unul dintre rezidentii DC 10, Ibiza. In deschidere vor mixa DJii romani Optick si Rosario Internullo.

Si ca sa va arat ce o sa ratati, am pregatit mai jos cateva filmuletze cu cei 4 in concert live. Enjoy si nu va bagati prea adanc unghia in gat :p Pentru cei care vin acolo, ne vedem pe plaja :d

Ne reauzim luni, aveti grija de voi si sa aveti un week-end placut !!

Trentemoller – Miss You Live @ Avalon Hollywood

Roger Sanchez LIVE @ PORTO

TIMO MAAS IN BULGARIA

Fat Boy Slim – Big Beach Boutique II

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.