La multi ani Nessie !!

La multi ani Nessie !!!

Azi e o zi speciala. Catelusa mea, Nessie implineste 9 ani. A devenit cam babutza dar de 9 ani e cea mai buna prietena a mea. Ea ma asculta tot timpu, ma intelege tot timpul. Chiar daca nu poate vorbi, si eu o inteleg cateodata si stiu ce vrea. Parca imi vine si acum in minte ziua de 1 martie 1999 cand a intrat in familia noastra. Era un ghemotoc de blana neagra, cu o pata alba pe piept si o steluta in frunte. Din pacate, acea steluta a disparut intre timp. Era mica si avea nevoie de atentie… Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp… Parca ar fi fost dintotdeauna aici, in familia noastra. Cred ca si-acum mai e o ditamai gaura in perete.. gaura provocata de Nessie.. cand era in cautare de calciu. Nessie e o catelusa cuminte si foarte sociabila. In afara de peretele ros.. n-a mai provocat nicio pagupa, exceptand cativa maimutoi pe care ii considera pui ei. Se intelege bine cu toata lumea si n-a muscat pe nimeni… fara motiv… . Ma mandresc cu Nessie a mea si abia astept sa vina primavara sa o scot prin parc. Sper sa scriu multi ani de-acum incolo cate un articol de fiecare data cand vine ziua ei. La multi ani Nessie !!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

3 Comments

  1. […] era de obicei o zi speciala pe blogul meu. De cand mi-am facut blog, in fiecare an pe 20 ianuarie dedicam aceasta zi catelusei mele Nessie, pentru ca era ziua ei. Erau articole legate de caini, bancuri, maxime sau […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.