Focus Group

A venit timpul sa mai scriu si eu ceva aici pe blog, ca am absesntat destul. Pai.. cu ce sa incep… Am fost azi la un focus group despre bloguri, la invitatia Madalinei, fosta mea colega din generala. A fost o chestie interesanta, unde ne-am intalnit mai multe persoane, bloggeri sau nu. Am vorbit noi despre bloguri and stuff si ne-am impartasit fiecare propriile pareri despre bloguri. Per total a iesit super bine, iar fetele erau multumite. Sper sa ia nota mare pe proiect :D.
O alta faza intersanta azi a fost ca am aflat ca lumea e intr-adevar mica. Dar ca sa intelegeti mai bine, sa va povestesc ce s-a intamplat. Acum vreo 2 luni, am primit pe last.fm un shout de la lorelei-isis care “se lua de mine” ca ascult prea mult Robbie Williams. Am avut noi o discutie mica prin mesaje si ne-am calmat :p . M-am uitat pe profilul ei si am vazut ca are si blog. Era destul de interesant blogul, si inca mai este.. si i-am lasat si un comentariu la un articol… si cam atat. Azi.. printre cei prezenti la focus group.. ghici cine.. Lorelei. Faza amuzanta e ca ne-am prins abia la sfarsit ca de fapt ne cunoastem, dupa ce ne-am uitat pe blogurile ficaruia. Ca sa vezi ce mica e lumea…
Vorbeam azi cu Joey inainte sa plec si i-am zis ca e bine ca a zambit de dimineata, pentru ca a inceput bine ziua. Dap, si eu am zambit azi dimineata si pana acum a fost o zi buna si sper sa fie asa pana la sfarsit. Aproape ca am uitat ca Brosky nu m-a mai sunat ca sa-i dau cadoul, sau ca aseara desi a zis ca nu are net, si ea era pe net… . Aproape am uitat ca aseara m-am ciondanit aiurea cu Crissu si ca s-a suparat putin pe mine.. si eu putin pe ea… .Aproape ca am uitat ca maine e luni si ca o iau de la capat, aproape am uitat ca tre sa mananc.. asa ca ma duc la masa..
P.S. Am pregatit o melodie speciala pentru Lorelei, ca si-asa zicea ea ca n-a gasit-o :p [tre sa cauti mai bine :p]

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

  1. hahha..am vrut sa scriu si eu despre asta, dar timpul ma preseaza. si e asupra mea in continuare. ia fa-mi un semn cu melodia aia altundeva, ca ori e melodia mea, ori e melodia zile.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.